Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Toyo Tires taas voittoon Nürburgringillä

24. kesäkuuta 2024

Toyo Tires ja Ring Racing saavuttivat SP10-luokan ensimmäisen sijan viime viikonlopun Nürburgringin kestävyysajoissa. Andreas Güldenin, Marc Hennericin ja Tim Sandtlerin numerolla 170 ohjastama Toyota GR Supra GT4 Evo pyyhki kilpailijoillaan pöytää ja ylitti maaliviivan 2 minuuttia 32 sekuntia ennen toiseksi tullutta kilpailijaansa. Tiimin ajopeli ajoi 26 kierrosta Nordschleifea neljän tunnin pituisessa kilpailussa.

Nürburgring spec race slicks -renkailla varustettu auto saavutti nopeimmaksi kierrosajaksi 8 minuuttia ja 40,641 sekuntia ja kierroksen keskinopeus oli 168,425 km/h. Lähtöviivalla starttasi kymmenen SP10-luokan autoa, ja neljän tunnin kuluttua kahdeksan oli vielä jäljellä mukaan lukien numerolla 171 ajava toinen Toyota GR Supra GT4 Evo, joka pääsi maaliin kolmannella sijalla 6 minuuttia ja 42 sekuntia voittanutta tiimikaveriaan jäljessä. Ring Racingin ja Toyo Tiresin kolmatta autoa ajoi Proxes-brändin lähettiläs Takayuki Kinoshita yhdessä paikallisten kuljettajien Heiko Töngesin ja Michael Tischnerin kanssa.

Myös taka- ja nelivetoisten VT2-luokassa numerolla 520 ajanut Ring Racingin ja Toyo Tiresin Toyota Supra voitti oman luokkansa. VT2 on luokka, jota ajetaan miltei sarjavalmisteisilla autoilla. Niissä moottorin rajoituksiksi on asetettu 2 litran tilavuus ja turboahdin.

Kolmas NLS-kilpailu 69. ADAC Westfalenfahrt osoittautui erittäin menestyksekkääksi tiimille, jolla oli kotiin viemisiksi kaksi luokan voittoa ja kolmas sija. Tiimi valmistautuu jo seuraavaan kilpailuun odottavin mielin. NLS4-osakilpailun – ROWE 6h ADAC Ruhr-Pokal-Rennen – starttivalot sammuvat lähdön merkiksi elokuun 3. päivänä.