Haku
Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Japanin kansalliset BMX-mestaruuskilpailut

7. lokakuuta 2024

Toyo Tires toimii 41. kertaa järjestettävien All Japan Cycling Championships BMX Racing -kilpailujen pääsponsorina. Kilpailu järjestetään Oizumi Ryokuchissa (Kita-ku, Sakai City, Osakan prefektuuri) 12.–13.10. 2024.

BMX-kilpailut jaetaan kahteen luokkaan: Kumpuilevassa maastossa ajettavassa kilpa-ajossa ajetaan aikaa ja muita kilpailijoita vastaan, ja freestyle-osiossa osanottajat tekevät temppuja annetun ajan puitteissa, jolloin suoritus pisteytetään omaperäisyyden ja vaativuuden perusteella. Kilpa-ajo on ollut virallinen laji vuoden 2008 Pekingin olympialaisista lähtien, ja Freestyle vuoden 2021 Tokion olympialaisista. Molemmat BMX-lajit olivat mukana tänä vuonna Pariisin olympialaisissa ja herittävät kiinnostusta extreme-lajien ystävissä ympäri maailmaa.

Kyseessä on Japanin korkeimman tason kilpailu ja se toimii samalla karsintana maailmanmestaruuskilpailuihin. BMX-ajajat kaikkialta Japanista kilpailevat Japanin mestarin tittelistä.

Toyo Tires aloitti nämä maailman huiput haastavien BMX-kilpailijoiden tukemisen vuonna 2018, ja on toiminut kilpailun pääsponsorina vuodesta 2019 lähtien. Lisäksi Toyo Tires tukee Japanin ensimmäistä BMX-ammattilaistiimiä GAN TRIGGERiä, jonka jäsenistä kolme – Yoshimura Ikkan, Shimada Ryo, ja Nishimura Neneka – kilpailevat turnauksessa.

Viime vuoden tavoin tapahtumassa on myös BMX-alue, jossa yleisö voi tutustua tämän hauskan ja jännittävän lajin saloihin myös ilman aikaisempaa kokemusta.

Sarjaa tukemalla tuemme eliittiurheilijoiden maailmanvalloitusta ja edistämme samalla BMX-lajien kehitystä.

 

Katso lisätietoja kilpailun verkkosivuilta (vain japaniksi).

 

 

Uusimmat uutiset