Haku
Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Luokan voitto Asia Cross Country -rallissa

26. elokuuta 2024

Toyo Tires Open Country M/T -rengas on varmistanut luokkansa voiton vuoden 2024 Asia Rally -kilpailussa

Pick-up-autojen ja katumaasturien Toyo Tiresin Open Country M/T -renkailla varustettu Toyota Land Cruiser Prado 150 on varmistanut bensiiniautojen T1G-luokan voiton 27. Asia Cross Country Rally (AXCR) -tapahtumassa Thaimaassa 11.–17.8.2024.
(Vasemmalla: Voittoisa FLEX SHOW AIKAWA Racing ja Toyo Tires -tiimi, oikealla: Land Cruiser reitin varrella)

AXCR on Aasian suurin FIA:n sertifioima maastorallikilpailu. FLEX SHOW AIKAWA Racing ja TOYO TIRES -tiimi osallistui tapahtumaan viimeksi vuonna 2019, ja tämä oli siis ensimmäinen osallistuminen viiteen vuoteen. Tämänvuotisessa AXCR-rallissa ajettiin noin 2 100 km Thaimaan Surat Thanista aina Kanchanaburiin asti.

Tiimin kuljettaja ja Toyo Tiresin brändilähettiläs Masato Kawabatalla kohtasi joitakin vaikeuksia autonsa kanssa rallin alkutaipaleilla, mutta saavutti toisen sijan kilpailun viidentenä päivänä. Rallin kuudentena ja viimeisenä päivänä auto varmisti ensimmäisen sijansa ja luokkansa voiton ylittämällä maaliviivan 1 minuutti ja 30 sekuntia toiseksi tullutta kilpailijaa edellä.

Auton LT265/70 R17 -kokoiset Open Country M/T -renkaat osoittivat erinomaiset maastoajo-ominaisuutensa ja auttoivat tiiminsä luokan voittoon.

Toyo Tires hyödyntää ankarissa maastoissa ajettavista ralleista saatuja kokemuksia ja tietoa suorituskykyisten, laadukkaiden ja houkuttelevien pick-up- ja SUV-autojen renkaiden kehityksessä maailmanlaajuisesti.

[Johtaja Sho Aikawan kommentti]
"Tämä voitto saavutettiin, koska tiimimme puhalsi yhteen hiileen. Me aloitimme AXCR-rallissa vuonna 2011 ja saavutimme vihdoin voittomme. Kiitän kaikkia tuestanne.”

[Masato Kawabatan kommentti]
”Tämä oli toinen kilpailuni AXCR-rallissa viiden vuoden tauon jälkeen, mutta se oli vaikea useista tekijöistä, kuten konevioista ja reittistrategiasta johtuen. Kuitenkin aina, kun keskustelin asioista tiimin jäsenten tai apukuljettajani kanssa, pystyimme toimenpiteisiin, joilla kykenimme jatkamaan eteenpäin. Open Country -rengas ei sekään aiheuttanut hankaluuksia edes näin rankassa rallissa, ja jälleen kerran voin todeta, että se on luotettava rengas. Haluaisin kiittää Toyo Tiresiä tästä mahdollisuudesta ja kiittää kaikkia, jotka ovat olleet tukenani. Paljon kiitoksia.”

 

■Open Country -sarjan renkaat

Open Country on Toyo Tiresin lippulaivarengas SUV-ajoneuvoille. Vuonna 1983 lanseerattu brändi on saavuttanut monia uskomattomia tuloksia, kuten menestystä sekä Dakar-rallissa että BAJA 1000 -rallissa, jota pidetään maailman ankarimpana kansainvälisenä maastoajokilpailuna. Toyo Tires hyödyntää näissä kokemuksissa saadut tiedot tuotekehityksessä. Kilpa-ajoissa ja aggressiivisten rengaskuvioinnin kehittämisessä saavutettua korkealuokkaista suorituskykyä arvostetaan suuresti Pohjois-Amerikan markkinoilla, suurten SUV-autojen kotimaassa.

Japanissa valkoisilla, kolmiulotteisilla tuotenimillä ja brändin logolla merkityt renkaat ovat erittäin suosittuja ulkoilua harrastavien ja muotitietoisten autoilijoiden sekä auton kustomointia harrastavien keskuudessa.

 

Katso lisätietoja tuotteesta tässä:
Open Country

Uusimmat uutiset